ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Συνελήφθη 65χρονος για πυρκαγιά σε κρατικό δάσος

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Συνελήφθη 65χρονος για πυρκαγιά σε κρατικό δάσος

Πρόσωπο ηλικίας 65 ετών, συνελήφθη την Δευτέρα (20/5) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης πυρκαγιάς σε κρατικό δάσος.

Ο 65χρονος συνελήφθη για διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης πυρκαγιάς σε κρατικό δάσος ή δύο χιλιόμετρα από τις παρυφές του χωρίς την άδεια του διευθυντή του Τμήματος Δασών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11 το πρωί της Δευτέρας (20/5), λήφθηκε πληροφορία ότι εξερράγη πυρκαγιά στην τοποθεσία «Κοκκινόροτσος» στο Νικητάρι.

Η πυρκαγιά που εντοπίστηκε από παρατηρητήριο του Τμήματος Δασών, τέθηκε υπό έλεγχο δεκαπέντε λεπτά αργότερα αφού έκαψε μισό δεκάριο ιδιωτικής γης καλυμμένο με αγριόχορτα.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν συνολικά 12 άνδρες του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE