Universal Life: Αναλλοίωτη και διαχρονική η πρωτιά στην αξιοπιστία!

Universal Life: Αναλλοίωτη και διαχρονική η πρωτιά στην αξιοπιστία!

Πρώτη στις προτιμήσεις και συστάσεις των καταναλωτών για 7η συνεχόμενη χρονιά!

Σε έρευνα που πραγματοποίησε και ανακοίνωσε πρόσφατα η RAI Consultants για λογαριασμό της ιστοσελίδας Stockwatch, η Universal Life αναδείχθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία ανάμεσα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του Κλάδου Ζωής στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, η Universal Life έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 600 καταναλωτές τόσο στο δείκτη αξιοπιστίας των εταιρειών του κλάδου ζωής όσο και στο κατά πόσον οι καταναλωτές θα την σύστηναν σε τρίτους.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της έρευνας, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life, κύριος Έβαν Γαβάς, δήλωσε: «Η ανάδειξη μας για 7η συνεχή χρονιά ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία στην Κύπρο, αποτελεί μια μοναδική διάκριση για μας και παράλληλα ένα συνεχές πρόσταγμα να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες του κόσμου. H αξιοπιστία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αξίες της Universal Life και προσπαθούμε πάντοτε να την διαφυλάττουμε ως κόρην οφθαλμού. Θέλουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στις διαχρονικές αξίες που μας χαρακτηρίζουν όπως η αξιοπιστία, ο επαγγελματισμός, η ακεραιότητα, η διαφάνεια και η πελατο-κεντρική προσέγγιση».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας κάνετε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE