Οι έρευνες για το Συνεργατισμό στο επίκεντρο συνάντησης του Αρχηγού Αστυνομίας και του Γενικού Εισαγγελέα

Οι έρευνες για το Συνεργατισμό στο επίκεντρο συνάντησης του Αρχηγού Αστυνομίας και του Γενικού Εισαγγελέα

Οι έρευνες για τον Συνεργατισμό και τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης, που είχε την Τετάρτη 22/5 ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, με τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Κώστα Κληρίδη.


Τη συνάντηση, η οποία διήρκεσε μια ώρα, απασχόλησε γενικότερα θέματα που αφορούν στην οικονομία και διάφορα άλλα, που είναι κοινού ενδιαφέροντος και αφορούν σε σοβαρές υποθέσεις.

Σε δηλώσεις του, μετά από τη συνάντηση, ο Αρχηγός της Αστυνομίας δήλωσε ότι κατά τη συνάντηση «θίχτηκαν διάφορα θέματα που μας απασχολούν, όπως τα θέματα της οικονομίας, τα θέματα του συνεργατισμού και διάφορα άλλα που είναι κοινού ενδιαφέροντος και αφορούν σοβαρές υποθέσεις».

Ωστόσο, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ότι δεν μπορεί να επεκταθεί και να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

«Δεν μπορώ να επεκταθώ. Δεν  μπορώ να σας πω τίποτα άλλο. Περισσότερες λεπτομέρειες και όσον αφορά θέματα σημασίας ή λεπτομέρειες μπορεί να ζητηθούν από το Γραφείο Τύπου της αστυνομίας», σημείωσε.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο νέος Υπαρχηγός της Αστυνομίας, Στυλιανός Παπαθεοδώρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE