Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
O Iταλός τεχνικός έφτασε τα 190 παιχνίδια στον πάγκο των «μπιανκονέρι» τους οποίους αφήνει μετά από πέντε χρόνια παρουσίας.
Έχοντας πάντα στη διάθεσή του ένα πλούσιο ρόστερ, ο Αλέγκρι είχε την ευκολία να αλλάζει τις ενδεκάδες που παρέτασε και είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτά τα 190 παιχνίδια μόνο πέντε φορές χρησιμοποίησε το ίδιο αρχικό σχήμα με αυτό που είχε παρατάξει στον προηγούμενο αγώνα.
Σε μια σεζόν που έχει περισσότερα από 50 παιχνίδια, μόνο πέντε παίκτες της Γιουβέντους ξεπέρασαν τα 3000 συμμετοχής: Άλεξ Σάντρο, Μπονούτσι, Πιάνιτς, Ματουιντί και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Σε αυτούς προστίθεται, φυσικά, ο τερματοφύλακας Σέζνι.
Είναι, επίσης, χαρακτηριστικό ότι σε 38 αγώνες της φετινής σεζόν, ο Αλέγκρι παρέταξε 38 διαφορετικές ενδεκάδες!
Πηγή: Sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις