ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έμεινε χωρίς τιμόνι η μοτοσικλέτα του άτυχου Παναγιώτη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Έμεινε χωρίς τιμόνι η μοτοσικλέτα του άτυχου Παναγιώτη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η μοτοσικλέτα του άτυχου 28χρονου Παναγιώτη Λοϊζίδη υπέστη εκτεταμένες ζημιές μετά την σύγκρουσή της με άλλο όχημα.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

«Μαύρη» έμελλε να είναι η τελευταία Κυριακή του Μαΐου (26/5) που ξημέρωσε, για την οικογένεια του Παναγιώτη Λοϊζίδη από τα Λειβάδια,

Σε ηλικία μόλις 28 ετών, «έσβησαν» τα όνειρά του Παναγιώτη στην άσφαλτο όταν γύρω στις 23:50 του Σαββάτου (25/5) αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος από την επαρχία Λάρνακας, σε κάποιο σημείο του δρόμου στη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στην Αραδίππου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του.

Όπως διαπιστώνεται από οπτικό υλικό που προβλήθηκε στο ΡΙΚ1 την Κυριακή (26/5), η μοτοσικλέτα του άτυχου Παναγιώτη, υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Όπως φαίνεται, μετά την σύγκρουση με το όχημα, το τιμόνι της μοτοσικλέτας αποκολλήθηκε.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος μοτοσικλετιστής δεν έφερε κράνος ασφαλείας, ενώ στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE