ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνοδος στην Championship με… buzzer beater

Άνοδος στην Championship με… buzzer beater

Με… buzzer beater κρίθηκε η άνοδος στην Championship φέτος, καθώς ο Πάτρικ Μπάουερ είδε μεν την κεφαλιά του στο 94’ να μπλοκάρεται αλλά ο αμυντικός των «άντικς» πήρε το… ριμπάουντ, σκόραρε κι έκανε το 2-1 απέναντι στις «μαύρες γάτες», δίνοντας στην ομάδα τη νίκη που την προβίβασε μετά από τρία χρόνια παραμονής στην League One. 

Στο πρώτο ημίχρονο, η Σάντερλαντ προηγήθηκε ανέλπιστα και… γρήγορα καθώς το δυνατό γύρισμα του Ναμπι Σαρ για τον Ντίλον Φίλιπς κατέληξε στα δίχτυα της Τσάρλτον, παρά την… αγωνιώδη προσπάθεια του τερματοφύλακα να προλάβει την μπάλα, μόλις στο 5’…

Ωστόσο, η ομάδα του Λι Μπόγερ εξισορρόπησε την κατάσταση και ισοφάρισε όταν ο Λιλ Τέιλορ έκανε μια χαμηλή σέντρα για τον Μπεν Πούρινγκτον, που σκόραρε στο δεύτερο δοκάρι, στο 35ο λεπτό του σημερινού τελικού.

Ο αγώνας έδειχνε να οδηγείται στην παράταση, μετά από ένα δεύτερο ημίχρονο χωρίς αξιόλογες φάσεις και ευκαιρίες για γκολ. Όμως, ένα γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι της εστίας της Σάντερλαντ, στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στον Μπάουερ τη δυνατότητα για δύο προσπάθειες και στην Τσάρλτον το «εισιτήριο» της ανόδου!

Η ήττα για την ομάδα του αγγλικού Βορρά, που υποβιβάστηκε σε κάθε μια από τις δύο τελευταίες σεζόν, σημαίνει ότι θα μείνουν για δεύτερη σερί χρονιά στην League One. Ενώ ήταν και η δεύτερη ήττα τους σε τελικό στο «Γουέμπλεϊ», μέσα σε διάστημα 56 ημερών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top