Έχει ΠΑΡΤΙ η φαμίλια Γκιγκίεβιτς! Διαβάστε για ΠΟΙΟ λόγο…

Έχει ΠΑΡΤΙ η φαμίλια Γκιγκίεβιτς! Διαβάστε για ΠΟΙΟ λόγο…

Τερματοφύλακας της Ουνιόν Βερολίνου, η οποία εξασφάλισε για πρώτη φορά συμμετοχή στη Μπουντεσλίγκα, είναι ο Ραφάλ Γκιγκίεβιτς.

Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, είναι δίδυμος αδελφός του Λούκας Γκιγκίεβιτς, ο οποίος πριν μερικά χρόνια δούλεψε στην Ομόνοια και στην ΑΕΛ.

Ήταν βασικός τερματοφύλακας της Ουνιόν, ο 31χρονος παίχτης, συνολικά κατέγραψε 34 συμμετοχές και 1 γκολ (όχι με εκτέλεση πέναλτι).

Πριν πάει στην Ουνιόν, ο δίδυμος αδελφός του «Γκίγκι», πέρασε από Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Μπράουσβάιγκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αναλυτικά την καριέρα του. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE