ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΦΩΤΙΑ: Πιθανή έκρηξη φιάλης – Με σοβαρά εγκαύματα στο Γενικό ένοικος

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΦΩΤΙΑ: Πιθανή έκρηξη φιάλης – Με σοβαρά εγκαύματα στο Γενικό ένοικος

Σοβαρά εγκαύματα έφερε στο σώμα του ένοικος οικίας, στην οποία ξέσπασε φωτιά λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης 29/05.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κύριο Στέλιο Νέστορος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην περιοχή Κολοσσιού στη Λεμεσό στις 11:55.

Άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο, όπου κατέσβησαν τη φωτιά γύρω στις 12:55 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον κύριο Νέστορος, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τέσσερα πυροσβεστικά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυο πυροσβεστικά των Βάσεων.

Οι οικία υπέστη σοβαρές ζημιές στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο, ενώ ένας άνδρας έφερε σοβαρά εγκαύματα στο σώμα του και μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η έκρηξη – εκ πρώτης όψεως – φέρεται να οφείλεται σε έκρηξη φιάλης υγραερίου.

*Φωτογραφία Αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top