ΛΕΜΕΣΟΣ-ΦΩΤΙΑ: Πιθανή έκρηξη φιάλης – Με σοβαρά εγκαύματα στο Γενικό ένοικος

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΦΩΤΙΑ: Πιθανή έκρηξη φιάλης – Με σοβαρά εγκαύματα στο Γενικό ένοικος

Σοβαρά εγκαύματα έφερε στο σώμα του ένοικος οικίας, στην οποία ξέσπασε φωτιά λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης 29/05.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κύριο Στέλιο Νέστορος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην περιοχή Κολοσσιού στη Λεμεσό στις 11:55.

Άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο, όπου κατέσβησαν τη φωτιά γύρω στις 12:55 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον κύριο Νέστορος, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τέσσερα πυροσβεστικά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυο πυροσβεστικά των Βάσεων.

Οι οικία υπέστη σοβαρές ζημιές στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο, ενώ ένας άνδρας έφερε σοβαρά εγκαύματα στο σώμα του και μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η έκρηξη – εκ πρώτης όψεως – φέρεται να οφείλεται σε έκρηξη φιάλης υγραερίου.

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE