ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Πρώην υποψήφιος δήμαρχος ‘πυροβολεί’ Παπαχαραλάμπους – «Δικαιολογία και άλλοθι της ανικανότητας»

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Πρώην υποψήφιος δήμαρχος ‘πυροβολεί’ Παπαχαραλάμπους – «Δικαιολογία και άλλοθι της ανικανότητας»

Βάλλει κατά του δήμαρχου Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και του Δημαρχείου για την καθαριότητα, ο Χρίστος Τσίγκης, ενεργός δημότης Στροβόλου, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος ενώ διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος.

O κ.Χρίστος Τσίγκης, με γραπτή του ανακοίνωση θέλησε να παρέμβει για τα θέματα καθαριότητας στο Δήμο Στροβόλου, ένα θέμα που φαίνεται να ταλαιπωρεί αρκετούς δημότες της περιοχής. Παρουσιάστηκε επίσης φωτογραφικό υλικό. 

«Ένας σοβαρός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου με περίπου €20 εκ. ετήσιο προϋπολογισμό, 280 άτομα προσωπικό, 7 Προϊστάμενους/Διευθυντές Τμημάτων Α12-Α13, με συνολικό ετήσιο μισθολόγιο όλου του προσωπικού στα €1,2 εκ., δεν έχει δικαιολογίες» αναφέρει αρχικά στην τοποθέτησή του ο κ. Τσίγκης.

«Έβρεξε περισσότερο φέτος από άλλες χρονιές... το καταλαβαίνουμε... πόσο θα κρατήσει αυτό ως δικαιολογία και άλλοθι της ανικανότητας...», σημειώνει επίσης.

«Προγραμματισμός, στόχευση, εποπτεία και έλεγχος... στα ευρύτερα θέματα της καθαριότητας... αυτά Δήμαρχε σας λένε κάτι;» διερωτάται, ενώ συμπληρώνει: «Και για να είμαι δίκαιος, δεν θεωρώ ότι για όλα έχει ευθύνη μόνο ο Δήμαρχος, όμως αυτός βάσει του Περί Δήμων Νόμου του 1985, άρθρο 46 είναι η εκτελεστική αρχή και προΐσταται όλων των υπηρεσιών του Δήμου τις οποίες καθοδηγεί, κατευθύνει και ελέγχει!».

Παρουσιάστε δημόσια ως Δήμος, αναφέρει επίσης ο κ. Τσίγκης, το προγραμματισμό σας για την καθαριότητα των άδειων οικοπέδων πότε ξεκινήσατε, πότε θα τελειώσετε και πόσα θα κοστίσει.

«Προσωρινά ασχοληθείτε μόνο με αυτά να μην μας φάνε «οι κουφάδες» και μετά με τα καρκασιαλίκια, τις φιέστες και τα βραβεία πράσινης πόλης!» υπογραμμίζει.

«Δεν είμαστε τριτοκοσμική πόλη ούτε μας αξίζει. Σκεφτείτε τους δημότες! Τι φταίνε;», καταλήγει.

Πιο κάτω, παρουσιάζουμε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline από περιοχές στον Δήμο Στροβόλου στις 28 Μαΐου, όπου φαίνεται πως τα σκουπίδια έξω από σπίτια γίνονται στοίβες, αλλά και κάδοι είναι ξεχειλωμένοι. 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top