ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζονται τα τουρκικά σενάρια για Ολυμπιακό και Μήτρογλου!

Συνεχίζονται τα τουρκικά σενάρια για Ολυμπιακό και Μήτρογλου!

Ο Ολυμπιακός θέλει να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση ενός σέντερ φορ ενόψει της νέας σεζόν, με το όνομα του Κώστα Μήτρογλου να «επιστρέφει» στην επικαιρότητα των «ερυθρόλευκων».

Σε συζητήσεις με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα τελευταία τουρκικά ρεπορτάζ.

Ως γνωστόν, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να αποκτήσουν άμεσα, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία του, έναν κλασικό σέντερ φορ και το όνομα του «Μητρογκόλ» είναι ένα από αυτά που «παίζουν» σταθερά.

Ο 31χρονος επιθετικός που έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Γαλατάσαραϊ ως τον Ιούνιο του 2020 δεν έχει μέλλον στην γειτονική χώρα αφού η διοίκηση της «τσιμ μπομ» έχει αποφασίσει να σπάσει τον δανεισμό του.

Κάπου εκεί είναι που εμπλέκεται ξανά ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με τους Τούρκους -ρεπορτάζ που αναδημοσιεύονται και από έγκυρα γαλλικά μέσα όπως η Equipe- είναι έτοιμος να τον ξαναφέρει στο Λιμάνι.

Βέβαια, αξίζει να τονιστεί ότι το κασέ του Μήτρογλου αυτή την εποχή δεν είναι… ταπεινό, με τους γείτονες να αναφέρουν πως ξεπερνά τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top