ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: «Έσβησε» πριν προλάβει να γίνει πατέρας ο άτυχος Κυριάκος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: «Έσβησε» πριν προλάβει να γίνει πατέρας ο άτυχος Κυριάκος

Η σύζυγος του 32χρονου Κυριάκου, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι…

Ανείπωτη τραγωδία με τον 32χρονο μοτοσικλετιστή που «έσβησε» έπειτα από τροχαία σύγκρουση με όχημα, στο Παραλίμνι.

Ο Κυριάκος, έχασε τη ζωή του, λίγους μήνες προτού γίνει πατέρας, αφού η σύζυγός του κυοφορεί.

Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος, οδηγός μοτοσικλέτας, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 55χρονος από το Παραλίμνι, στην οδό Σωτήρας στο Παραλίμνι.

Η σύγκρουση του οχήματος με την μοτοσικλέτα ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα ο Κυριάκος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 55χρονος οδηγός, μεταφέρθηκε και αυτός στο Νοσοκομείο, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε, ευτυχώς, ελαφρά.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο κατά πόσο ο άτυχος Κυριάκος έφερε κράνος ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE