ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γνωστά τα αίτια του θανάτου του 32χρονου Κ. Καβάζη -Βαρύτατη κάκωση

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γνωστά τα αίτια του θανάτου του 32χρονου Κ. Καβάζη -Βαρύτατη κάκωση

Γνωστά τα αίτια που επέφεραν το θάνατο του άτυχου Κυριάκου Καβάζη.

Σύμφωνα με τη νεκροτομή που διενεργήθηκε τη Δευτέρα  (3/6) από την ιαροδικαστή της Δημοκρατίας, Αγγελική Παπέττα, ο θάνατος του οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ ο 32χρονος έφερε κακώσεις στο σώμα του και σε ζωτικά του όργανα.

Ο Κυριάκος Καβάζης έχασε την ζωή του το απόγευμα της Κυριακής (2/6) στην οδό Σωτήρας στο Παραλίμνι, όπου κινείτο με την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του.

Η πορεία του είχε ανακοπεί από όχημα που οδηγούσε 55χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε δεξιά στροφή. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Συνελήφθη ο 55χρονος Ελληνοκύπριος

Θυμίζουμε ότι, ο τελευταίος συνελήφθη εντός της ημέρας (03/06) για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Μαρία Χαραλάμπους

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE