ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η diamDEXX επιλέγει την πλατφόρμα AZURE της MICROSOFT για το νέο της ψηφιακό πορτοφόλι & την πλατφόρμα συναλλαγών

Η diamDEXX επιλέγει την πλατφόρμα AZURE της MICROSOFT για το νέο της ψηφιακό πορτοφόλι & την πλατφόρμα συναλλαγών

Η diamDEXX αξιοποιεί τις ασφαλείς λύσεις και την αξιοπιστία του Microsoft Azure για την ανάπτυξη του diamDEXX wallet. Το ψηφιακό πορτοφόλι diamDEXX, επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω του DIAM, του πρώτου σταθερού κρυπτονομίσματος, που εξασφαλίζεται 100% από διαμάντια, το πιο πολύτιμο και σταθερό περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο.

Το DIAM βασίζεται στο πρωτόκολλο Ethereum ERC-20, το οποίο προωθεί την ασφάλεια και τη διαφάνεια. Το πρωτόκολλο Ethereum ERC-20, επιτρέπει στη diamDEXX να χρησιμοποιεί «έξυπνα συμβόλαια», που ενσωματώνουν προκαθορισμένους κανόνες, επιτρέποντας στους χρήστες να εξαργυρώνουν τα DIAM τους για την αγορά πραγματικών διαμαντιών στην καλύτερη τιμή της αγοράς, δημιουργώντας ένα σταθερό, κοινό αρχείο για ολόκληρο το δίκτυο εμπόρων διαμαντιών. Πιο συγκεκριμένα, το DIAM επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε 7.000 παραγωγούς διαμαντιών και περισσότερους από 800.000 πιστοποιημένους λίθους.

Η diamDEXX προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft επιλέγοντας Microsoft Azure, ώστε να αξιοποιήσει το πλήρες φάσμα των cloud λύσεων της Microsoft. Το Microsoft Azure, αποτελεί μία cloud πλατφόρμα, για τη δημιουργία, διοχέτευση και διαχείριση εφαρμογών και υπηρεσιών, μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου κέντρων δεδομένων που διαχειρίζεται η εταιρεία. Η diamDEXX χρησιμοποιεί ήδη τις υπηρεσίες της Microsoft για σημαντικές εφαρμογές και εργασίες, ενώ πλέον προχωρά σε μια σειρά καινοτόμων έργων cloud που θα προωθούν το Machine Learning, την Τεχνητή Νοημοσύνη, καθώς και λύσεις πλατφόρμας δεδομένων για εξωτερικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και εφαρμογές επιχειρήσεων.

Χάρη στην ευέλικτη, ασφαλή και ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία του Microsoft Azure, καθώς και στην ικανότητα της diamDEXX να ενθαρρύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό, οι δυο εταιρείες δεσμεύονται στην προώθηση και την ενίσχυση των νέων τεχνολογιών με σκοπό να προσφέρουν στους χρήστες διαφάνεια και ασφάλεια.

Ανακοινώνοντας τη συνεργασία, ο Jeremy Dahan, CEO της diamDEXX, δήλωσε: «Είναι η αρχή μιας νέας εποχής στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δυνατότητες, η υποδομή, η ευελιξία και κυρίως η ασφάλεια που εξασφαλίζει το Microsoft Azure, καθώς επίσης και η ικανότητα που έχει το DIAM να παραμένει απόλυτα σταθερό σε σχέση με το δολάριο, θα επιτρέψουν στην πλατφόρμα μας να προσφέρει νέες, πιο σταθερές επιλογές στις διαπραγματευτές συναλλάγματος, σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο κ. Χριστόδουλος Παπαφώτης, Commercial & Partners Director της Microsoft για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: « λογή της τεχνολογίας Microsoft για το project αυτό, επιβεβαιώνει τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που παρέχει το Azure για σημαντικά έργα, όπου η αξιοπιστία είναι απαραίτητο συστατικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft δεσμεύεται σε μακροχρόνια συνεργασία με τις ομάδες της diamDEXX, ελπίζοντας να βοηθήσει την εταιρεία να εξελιχθεί, να αναπτυχθεί και να ενδυναμώσει τις υπηρεσίες της, με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top