Δεν κάνει ΣΤΡΟΦΗ ο Ματία…

Δεν κάνει ΣΤΡΟΦΗ ο Ματία…

Για τον Ματία Σπόλιαριτς, δεν σημειώθηκε νέα εξέλιξη, σε σχέση με την πρόταση που του έκανε η διοίκηση για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2022 (το τρέχον λήγει σε ένα χρόνο).

Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ο παίχτης να πει «όχι» στην πρόταση. Ο διεθνής μέσος θα αρχίσει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα, σε δυόμισι εβδομάδες στο Κολόσσι.

Διαβάστε επίσης: Για ποιο ΛΟΓΟ είναι ο «κρύος» ο Ματία

Αυτές τις μέρες είναι με την αποστολή της εθνικής ομάδας ενόψει των αγώνων με Σκωτία και Ρωσία.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

Στη σημασία της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι βασικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η αύξηση των συντάξεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE