ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΦΥΛΑΚΩΝ: Μεγάλοι κακοποιοί οι τρεις δραπέτες - Ο ένας έκλεψε τον Λευτέρη Πανταζή

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΦΥΛΑΚΩΝ: Μεγάλοι κακοποιοί οι τρεις δραπέτες - Ο ένας έκλεψε τον Λευτέρη Πανταζή

Τρείς κρατούμενοι με βαριά ποινικά μητρώα κατάφεραν να αποδράσουν από τις φυλακές στην Αθήνα. 

Όπως αναφέρουν τα ελλαδικά μέσα, πρόκειται για τρείς κρατούμενους από το τμήμα Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη, οι οποίοι έχουν διαπράξει μεγάλα και σοβαρά αδικήματα. 

Συγκεκριμένα, ο πρώτος από τους τρεις κρατούμενους είχε σκοτώσει 30χρονο στην Καισαριανή, ο δεύτερος ήταν μεταξύ των κλεφτών που είχαν διαρρήξει το σπίτι του τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, ενώ ο τρίτος είχε εμπλακεί σε αιματηρά επεισόδια στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων στον Κορυδαλλό

Ο πρώτος στις 2 Ιουνίου του 2012 είχε εκτελέσει εν ψυχρώ με καλάζνικοφ έναν 30χρονο στην Καισαριανή και είχε τραυματίσει τον 32χρονο αδερφό του καθώς προσπάθησε με συνεργούς του να τους κλέψουν το καινούργιο αυτοκίνητο που είχαν αγοράσει.

Όταν τα δύο αδέρφια αντιστάθηκαν τους γάζωσε με καλάζνικοφ. Τον Ιούλιο του 2013 είχε συλληφθή και έκτοτε μεταφέρεται από φυλακή σε φυλακή γιατί συνηθίζει να δημιουργεί σοβαρά επεισόδια.

Ο δεύτερος είναι ένας από τους ληστές της συμμορίας που διέρρηξαν το σπίτι του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, Λευτέρη Πανταζή, τον Απρίλιο του 2018 και από τις δύο οικιακές βοηθούς άρπαξαν 1000 ευρώ και τη συλλογή ρολογιών του τραγουδιστή αξίας 150.000 ευρώ.

Ο τρίτος στις αρχές Μαρτίου είχε λάβει μέρος σε συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του.

Όπως αναφέρουν τα μέσα, οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για σκληρούς και αδίστακτους κακοποιούς ιδιαίτερα επικίνδυνους και ικανούς να σκοτώσουν για ασήμαντη αφορμή.

Οι τρείς τους κατάφεραν να δραπετεύσουν, τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/6) και ώρα 03:30, από το κελί του 2ου ορόφου έχοντας αρπάξει το όπλο του αστυνομικού φρουρού τον οποίο απείλησαν με αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατέβηκαν από την εσωτερική σκάλα στο μείον ένα υπόγειο και έπιασαν όμηρο μια γυναίκα αστυνομικό.

Στη συνέχεια την ανάγκασαν να τους μεταφέρει με το όχημα στην πύλη με την απειλή του όπλου που είχαν στην κατοχή τους. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top