«Απόλαυσαν την κάθε στιγμή και πανηγύρισαν με την ψυχή τους…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Απόλαυσαν την κάθε στιγμή και πανηγύρισαν με την ψυχή τους…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση από την Ομόνοια 1948: 

«Στιγμές από το παιχνίδι κόντρα στην Γεροσκήπου και την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα ένταξης της ΣΤΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν την κάθε στιγμή και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την νέα μεγάλη τους επιτυχία.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτούς τους λεβέντες, στο τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και όσους έδωσαν την ψυχή τους φέτος για την κατάκτηση των 3 στόχων της ομάδας για φέτος.

Την υπόκλιση μας και στον κάθε ένα ξεχωριστά που ακολούθησε την προσπάθεια από την κερκίδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.