ΔΙΕΘΝΗ

Έπιασε πάτο! Ο Φαλκάο αγωνίστηκε με τους U-21 και έγινε αλλαγή

Έπιασε πάτο! Ο Φαλκάο αγωνίστηκε με τους U-21 και έγινε αλλαγή

Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι έντονα προβληματισμένος για την παρουσία του Ρανταμέλ Φαλκάο ο οποίος έπιασε κυριολεκτικά πάτο.

Ο Κολομβιανός δεν μπορεί να βοηθήσει την Γιουνάιτεντ και ο Φαν Χάαλ τον έστειλε να αγωνιστεί το βράδυ της Τρίτης με τους U-21 της Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι με την Τότεναμ.

Ο αγώνας έγινε στο «Όλντ Τράφορντ» και ο Φαλκάο βρέθηκε στην ενδεκάδα. Ο Φαν Χάαλ ήθελε να δει κάποια αντίδραση και μια καλή εμφάνιση από τον Κολομβιανό, αλλά απογοήτευσε και κόντρα στους πιτσιρικάδες. Είχε δύο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και στο 72ο λεπτό, έκπληκτος, αντιλήφθηκε πως έγινε αλλαγή!

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Φαλκάο αμείβεται με 300.000 ευρώ την εβδομάδα. Η Γιουνάιτεντ έχει το δικαίωμα το καλοκαίρι να αγοράσει τον Φαλκάο από την Μονακό, αν καταβάλει το ποσό των 60.000.000 ευρώ, αλλά αυτό μοιάζει απίθανο!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top