ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαιρετίζει την έναρξη των διαδικασιών για τον δρόμο Πάφου - Π. Χρυσοχούς η Κοινοτική Δράση Ακάμα

Χαιρετίζει την έναρξη των διαδικασιών για τον δρόμο Πάφου - Π. Χρυσοχούς η Κοινοτική Δράση Ακάμα

Η Κοινοτική Δράση Ακάμα χαιρετίζει την έναρξη των διαδικασιών για τον δρόμο Πάφου – Πόλης, σημειώνοντας πως θα  συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων

 
Με σχετική της ανακοίνωση η Κοινοτική Δράση Ακάμα αναφέρει πως η  πρόσφατη προκήρυξη των προσφορών για την κατασκευή του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της βορειοδυτικής επαρχίας Πάφου εδώ και αρκετά χρόνια, αναπτέρωσε τις ελπίδες των κοινοτήτων του Ακάμα ότι η ευρύτερη περιοχή θα μπει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.
 
Σε δηλώσεις του εκ μέρους της Κοινοτικής Δράσης Ακάμα, ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς  Γιώτης Παπαχριστοφή, χαιρέτισε την απόφαση του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων να προχωρήσει στην προκήρυξη των προσφορών και αναφέρθηκε στη σημασία που έχει ο δρόμος, όχι μόνο για την Πόλη Χρυσοχούς αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.

Χαιρετίζουμε είπε, το γεγονός ότι μετά από δεκαετίες αναμονής έχουν προκηρυχθεί οι προσφορές για κατασκευή του συγκεκριμένου δρόμου και εξέφρασε την ελπίδα  ότι σύντομα η Κυβέρνηση θα πάρει την πολιτική απόφαση ούτως ώστε να προχωρήσει η δεύτερη φάση του δρόμου και να φτάσει μέχρι την Πόλη Χρυσοχούς.

Ο δρόμος αυτός σημείωσε ο κ. Παπαχριστοφή ,  είναι πάρα πολύ σημαντικός και για την ευρύτερη περιοχή, καθώς θα εξυπηρετεί όλες τις κοινότητες, προσθέτοντας πως η  κατασκευή του θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».
 
Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε και ο κοινοτάρχης Νέου Χωριού κ. Ανδρέας Χριστοδούλου αναφέροντας πως ο  δρόμος αυτός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής στην Πάφο και αναμένεται να δημιουργήσει προοπτικές για να έχουν τα γειτνιάζοντα χωριά αλλά και η ευρύτερη περιοχή ένα καλύτερο μέλλον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top