LIFESTYLE

Θεωρούν στοιχειωμένο το σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου

Θεωρούν στοιχειωμένο το σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου

Μετά τον θάνατό του το σπίτι του, στο οποίο βρέθηκε δολοφονημένος, παραμένει κλειστό και έρημο. 

Ο αγαπημένος και πολυταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός, Νίκος Σεργιανόπουλος, πριν από 11 ολόκληρα χρόνια βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι με 21 μαχαιριές στο σώμα του. 

Ένα χρόνο μετά, η οικογένεια Σεργιανόπουλου, έχασε άλλο ένα μέλος της, την αδελφή του Νίκου.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η παριουσία του Νίκου Σεργιανόπουλου μετά το θάνατο του και της αδερφής του, να περάσει στα ανίψια του.

Συγκεκριμένα, ο ανιψιός του Γιώργος, αποφάσισε να πουλήσει το σκάφος του επειδή δεν μπορούσε να το συντηρήσει, ενώ όσον αφορά το σπίτι είχε αποκαλύψει: 

«Με το σπίτι δεν μπορώ να κάνω το ίδιο. Για την ακρίβεια δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε για αστείο όμως δεν το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί».

Δημοσίευματα του ελληνικού τύπου, θέλουν το εν λόγω σπίτι του ηθοποιού, να υπάρχει πλέον ως ένας στοιχειωμένος χώρος, αφού όπως αναφέρουν μαρτυρίες των ανθρώπων που μένουν στην γειτονιά, συγκλονίζουν, μιας και «κάθε νύχτα σχεδόν, ακούγονται φωνές, περίεργα τριξίματα, ακόμη και ουρλιαχτά».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top