ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

4η Καλοκαιρινή Σχολή Ηγεσίας και Δημιουργικότητας 4-7 Ιουλίου 2019 Πλάτρες

4η Καλοκαιρινή Σχολή Ηγεσίας και Δημιουργικότητας 4-7 Ιουλίου 2019 Πλάτρες

Ο Οργανισμός Νεολαίας διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα «Καλοκαιρινή Σχολή Ηγεσίας και Δημιουργικότητας», από 4 μέχρι 7 Ιουλίου 2019, στο ξενοδοχείο Forest Park στις Πλάτρες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-30 ετών, οι οποίοι θέλουν να αναπτύξουν τον εαυτό τους, γνωρίζοντας νέους δημιουργικούς τρόπους σκέψης.
Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια πολυδιάστατη εμπειρία και προσέγγιση στο θέμα Ηγεσία & Δημιουργικότητα, μέσω διαλέξεων, συζητήσεων, διαδραστικών εργαστηρίων πρακτικής και πειραματισμού. Με την καθοδήγηση πρωτοπόρων εκπαιδευτών και εμψυχωτών, οι νέοι και οι νέες που θα συμμετέχουν θα οδηγηθούν σε ένα ταξίδι αυτό-πραγμάτωσης και συνειδητοποίησης των δυνατοτήτων τους.


Ειδικά φέτος, οι νέοι/νέες που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια παράλληλη δραστηριότητα με 70 άλλους νέους απ’ όλη την Ευρώπη που θα βρίσκονται στην Κύπρο, στα πλαίσια της καλοκαιρινής σχολής καινοτομίας με την ονομασία Climate Journey. Η κοινή δραστηριότητα θα φέρει κοντά νέους διαφορετικών εθνικοτήτων, οι οποίοι θα μοιραστούν εμπειρίες, ιδέες και πολλές προκλήσεις γύρω από τα θέματα της αειφορίας, της κλιματικής αλλαγής, της κυκλικής οικονομίας και των περιβαλλοντικών απειλών που οδηγούν στην ανάγκη απτών λύσεων. Ο κύριος στόχος λοιπόν, είναι να μάθουν να εφαρμόζουν λύσεις στα διάφορα προβλήματα, συμβάλλοντας έτσι στη θετική αλλαγή.


Το κόστος συμμετοχής είναι €50 ανά άτομο και στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης καθώς και το κόστος της εκπαίδευσης και του εκπαιδευτικού υλικού. Σε περίπτωση συμμετοχής αδερφιών, το κόστος συμμετοχής μειώνεται στα €40 ανά άτομο.
Εάν λοιπόν είσαι νέος/νέα 18-30 ετών, μην χάσεις αυτή την ευκαιρία προσωπικής ανάπτυξης. Έλα να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να μάθεις καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα και μαζί τους, αλλά και με άλλους νέους, να ηγηθείτε της προσπάθειας για μια καλύτερη κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στον παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 77772757, ενώ δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά, μέχρι 21 Ιουνίου 2019, στον ακόλουθο σύνδεσμό: https://onek.org.cy/youthleadership/.
 
*Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top