ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Μας τη «χάρισε» ο καιρός και γλιτώσαμε τα 40αρια - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μας τη «χάρισε» ο καιρός και γλιτώσαμε τα 40αρια - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Τετάρτης 05/06 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη 06/06 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί, και στα νότια και ανατολικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Πέμπτης 06/06, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα δυτικά θα πνέουν παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή 07/06, το Σάββατο 08/06 και την Κυριακή 09/06 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος με τις θερμοκρασίες της Κυριακής να παραμένουν στα ίδια περίπου επίπεδα με το Σάββατο.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Τετάρτη 05/06 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top