ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βεσελόφσκι στο ThemaSports: Αποθεώνει Πουρσαϊτίδη και Νέα Σαλαμίνα – «Πάντα στην καρδιά μου»

Βεσελόφσκι στο ThemaSports: Αποθεώνει Πουρσαϊτίδη και Νέα Σαλαμίνα – «Πάντα στην καρδιά μου»

Δηλώσεις στο ThemaSports παραχώρησε ο καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς, Ρόμπερτ Βεσελόφσκι αποθεώνοντας ουσιαστικά τον Σάββα Πουρσαϊτίδη ενώ έσταξε μέλι για τη Νέα Σαλαμίνα και τον κόσμο της.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε από το βράδυ της Τρίτης (4/6) με τον 33χρονο Σλοβάκο πορτιέρο, ο οποίος διέπρεψε την φετινή σεζόν με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

Ρόμπερτ είσαι συνεχώς στην επικαιρότητα. Πως το αντιμετωπίζεις αυτό;

«Δεν είναι επιλογή μου να βρίσκομαι στην επικαιρότητα, πραγματοποίησα μια καλή χρόνια με τη Νέα Σαλαμίνα και κάποιες ομάδες έδειξαν το ενδιαφέρον τους. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να ξεκουραστώ μετά από το δύσκολο πρωτάθλημα να σκεφτώ και να πάρω τις αποφάσεις μου όσο αφορά το μέλλον μου εμένα και της οικογένειας μου».

Για το βραβείο ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς;

«Ήταν πολύ τιμητικό για εμένα γιατί βλέπω τους κόπους μου να επιβραβεύονται όμως για να έχεις καλή ατομική επίδοση πρέπει πρώτα να έχεις καλή ομαδική επίδοση και γι αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω και τους συμποδοσφαιριστες μου και τους προπονητές μου στη Νέα Σαλαμίνα».

Ποιο ήταν το μυστικό επιτυχίας της περσινής πετυχημένης πορείας της Νέας Σαλαμίνας:

«Νομίζω το ομαδικό πνεύμα και η τακτική που μας έχει μεταδώσει η προπονητική ομάδα, ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι και λειτουργούσαμε πάντα σαν οικογένεια».

Ποια η γνώμη μου για τον προπονητή Σάββα Πουρσαιτίδη και το τεχνικό του επιτελείο;

«Ο Σάββας Πουρσαιτίδης είναι ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής που έχει μεγάλες εμπειρίες και σαν ποδοσφαιριστής αφού έχει αγωνιστεί σε πολύ ψηλό επίπεδο. Έχει καταφέρει να περάσει μια δική του φιλοσοφία στην ομάδα και αυτό είναι παρά πολύ σημαντικό. Ο καθένας γνώριζε τον ρόλο που είχε στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας ήταν βασισμένο στην τακτική. Θεωρώ ότι είναι προπονητής ψηλού επιπέδου και μαζί με το team του μπορούν να πετύχουν πολλά και τη νέα χρόνια».

Το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας;

«Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλη τη στήριξη σε αυτά τα χρόνια, θέλω να τους πω να συνεχίσουν να στηρίζουν και να αγαπούν αυτή την ομάδα γιατί γι αυτούς γνωρίζω ότι σημαίνει παρά πολλά. Ότι και να γίνει στο μέλλον η Νέα Σαλαμίνα θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top