ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οριστικό για Μπουφόν – Το μήνυμα της ομάδας και η δήλωση του πορτιέρο

Οριστικό για Μπουφόν – Το μήνυμα της ομάδας και η δήλωση του πορτιέρο

Σύντομη, αποδείχθηκε η θητεία του Τζίτζι Μπουφόν στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους πρωταθλητές Γαλλίας, να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ιταλό τερματοφύλακα.

Ο Τζίτζι, είχε συμβόλαιο για έναν χρόνο και επί της ουσίας, δεν ανανεώθηκε η οψιόν από το 1+1 που είχε υπογράψει του με τη γαλλική ομάδα. Πάντως, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι το συμβόλαιο του θα ανανεωθεί, αλλά ο Τόμας Τούχελ δεν επιθυμούσε rotation στους τερματοφύλακες και έτσι, άλλαξε η στάση απέναντι στον Ιταλό.

Στη θητεία του στην Πόλη του Φωτός, μέτρησε 25 συμμετοχές με την φανέλα της Παρί, ενώ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ.

«Κύριος σαν άνθρωπος και σαν συμπαίκτης. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του. Τον ευχαριστούμε» έγραψε η Παρί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σας ευχαριστώ για όλα όσα είχαν την ευκαιρία να ζήσω στο Παρίσι. Ήρθα με ενθουσιασμό και έμεινα ικανοποιημένος από τη ζεστασιά των οπαδών. Σήμερα που τελειώνει η θητεία μου, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αλ Κελαϊφί, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Σας εύχομαι ότι καλύτερο και να γράψετε χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου» δήλωσε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ο Ιταλός τερματοφύλακας.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top