ΚΟΣΜΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ: Μέθυσαν Ινδό επιχειρηματία σε ταξίδι αναψυχής και τον φωτογράφησαν σε απρεπείς στάσεις με γυναίκες

ΚΥΠΡΟΣ – ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ: Μέθυσαν Ινδό επιχειρηματία σε ταξίδι αναψυχής και τον φωτογράφησαν σε απρεπείς στάσεις με γυναίκες

Πρωτοφανής υπόθεση εκβιασμού που σχετίζεται με την Κύπρο εξετάζουν οι αρχές της Ινδίας.

Σύμφωνα με τους Times of India, μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας, δυο αδέρφια από την Ινδία μαζί με τρίτο άτομο εκβίαζαν 45χρονο επιχειρηματία, τον οποίο παγίδευσαν σε ένα ταξίδι στο νησί μας.

Ο επιχειρηματίας, που ασχολείται με ανάπτυξη γης, είχε δανείσει χρήματα σε δυο αδέρφια με στόχο την παραγωγή ταινίας. Ήταν φίλος με τον έναν εξ αυτών, ο οποίος του σύστησε τον αδερφό του ως σκηνοθέτη. Με κάποιο τρόπο τον έπεισαν τον Νοέμβριο του 2018 να επενδύσει χρήματα (περίπου 20.000 ευρώ) για ταινία που υποτίθεται ότι ήταν στα σκαριά.

Όταν ο 45χρονος διαπίστωσε ότι το πρότζεκτ με την ταινία αυτή δεν επρόκειτο να υλοποιηθεί ποτέ ζήτησε πίσω τα χρήματά του. Κι εκεί, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία που έδωσε στην Αστυνομία, άρχισαν τα προβλήματα…

Τα δυο αδέρφια αντιπρότειναν στον επιχειρηματία να τον αποζημιώσουν για τα χρήματα προσφέροντάς του ως δώρο ένα μαγευτικό ταξίδι στην Κύπρο. Ο 45χρονος αποδέχθηκε και έτσι τον Φεβρουάριο του 2019 πήρε το αεροπλάνο για το νησί μας. Γρήγορα φέρεται να διαπίστωσε ότι τα δυο αδέρφια μαζί με έναν τρίτο συνεργό, δούλευαν και ως τουριστικοί πράκτορες και ότι στο ταξίδι συμμετείχε μαζί με ένα γκρουπ 40 ατόμων…

Μια βραδιά στην Κύπρο, σύμφωνα πάντα με τον 45χρονο, τα δυο αδέρφια τον μέθυσαν και εν συνεχεία τον «παγίδευσαν». Τον φωτογράφησαν απρεπείς στάσεις με γυναίκες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, ενώ αυτός ήταν αναίσθητος.

Εν συνεχεία –με βάση πάντα την καταγγελία του 45χρονου- τα δυο αδέρφια και ένας τρίτος συνεργός τον εκβίαζαν. Υποστήριξε ότι διευθέτησαν συνάντηση μαζί του τον περασμένο Απρίλιο (2019) και ότι τον απείλησαν πως θα διαρρεύσουν φωτογραφίες και video από το ταξίδι στην Κύπρο όπου είναι γυμνός με γυναίκες.

Του είπαν να τους δώσει ακόμη 13.000 ευρώ, ενώ τον απείλησαν ότι αν τους καταγγείλει θα σκοτώσουν τους γονείς του.

H Αστυνομία της επαρχίας Virar όπου έγινε η καταγγελία, άνοιξε υπόθεση σε βάρος των τριών υπόπτων οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με σοβαρά αδικήματα, που επισύρουν υψηλές ποινές φυλάκισης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top