Καυστική ανακοίνωση ο Απόλλωνας: «Εσκεμμένα ψεύδη – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της κάρτας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Καυστική ανακοίνωση ο Απόλλωνας: «Εσκεμμένα ψεύδη – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της κάρτας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλωνας.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ επιθυμώντας να δώσει ένα τέλος στην παραφιλολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με τη θέση μας για την κατάργηση της κάρτας οπαδού και ιδιαίτερα να τοποθετηθεί στα εσκεμμένα ψεύδη που εκστόμισε ο πρόεδρος του ΚΟΑ στο κρατικό κανάλι, αναγκάζεται να δώσει στη δημοσιότητα τα αποσπάσματα των επιστολών που απέστειλε σε όλα τα αρμόδια όργανα τον Φεβρουάριο 2019 και τον Μάιο του 2019.

 

Δυστυχώς, ο πρόεδρος του ΚΟΑ για λόγους που δε κατανοούμε, επιλέγει να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις αφού όπως φαίνεται στις εν λόγω επιστολές «γράφουμε ξεκάθαρα πως η κατάργηση του μέτρου είναι η μόνη λύση». Παρά ταύτα, ο Απόλλωνας στα πλαίσια μιας προσπάθειας για επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος, επέμεινε με εισηγήσεις και ενέργειες, ούτως ώστε να βρεθούν εφικτές λύσεις με στόχο να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Οι προσπάθειες αυτές γίνονται εδώ και μήνες αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν είχαμε καμία θετική ανταπόκριση (αλληλογραφία από το Νοέμβριο του 2018).

 

Αντί ο πρόεδρος του ΚΟΑ ένα εκτιμήσει τη σοβαρότητα με την οποία επιλέγουμε να χειριστούμε το θέμα, επιλέγει να εκτίθεται Παγκύπρια με άστοχες και παραπλανητικές δηλώσεις.

 

Διοικητικό Συμβούλιο

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE