Η… μοναξιά του Κάρι μαζί με τον Μέσι και τον ΛεΜπρόν! (ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑ)

Η… μοναξιά του Κάρι μαζί με τον Μέσι και τον ΛεΜπρόν! (ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑ)

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Μέσι της Αργεντινής, ο ΛεΜπρόν των Καβαλίερς και ο Κάρι των Ουόριορς στους Τελικούς με τους Ράπτορς; Το Bleacher Report έχει την απάντηση.

Ο Κάρι ήταν απολαυστικός στο Game 3 της σειράς των Τελικών με τους Ράπτορς, ολοκληρώνοντας με 47 πόντους, επίδοση που συνιστά ρεκόρ καριέρας σε αγώνα playoffs.

Παρ’ όλα αυτά, η μεγάλη εμφάνιση του σούπερ σταρ των Ουόριορς πήγε… στράφι αφού οι Καναδοί έκαναν το 2-1 κι απέκτησαν προβάδισμα.

Στο μεταξύ, το Bleacher Report υπενθύμισε πως «χρειάζονται περισσότεροι από έναν», παρουσιάζοντας τον Κάρι μαζί με τον Λίο Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ως παίκτη των Καβαλίερς.

View this post on Instagram

Steph learned last night: it takes more than one (via @brfootball)

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.