Έφτασε ο Παουλίνιο

Έφτασε ο Παουλίνιο

Στην Ελλάδα προσγειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Παουλίνιο, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Ο 28χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 22:0 με πτήση μέσω Φρανκφούρτης. Ο Παουλίνιο συνοδευόταν από τον μάνατζέρ του.

Ο παίκτης και ο εκπρόσωπός του θα μεταβούν στο ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστούν και την Παρασκευή ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.