ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήρθε και έπαιξε σε τρεις Κυπριακές ομάδες και παρουσιάζεται μες την… άρνηση – Τι είπε για τις τρεις ομάδες και την Κύπρο

Ήρθε και έπαιξε σε τρεις Κυπριακές ομάδες και παρουσιάζεται μες την… άρνηση – Τι είπε για τις τρεις ομάδες και την Κύπρο

Ο Σκοπιανός ποδοσφαιριστής, Αλεξάντερ Τοντορόφσκι, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε τρεις Κυπριακές ομάδες (Διγενή, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ) παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα www.weszlo.com, όπου μεταξύ άλλων είπε τα εξής: 

«Η Κύπρος ήταν το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου», αναφέρει χαρακτηριστικά για τα τρία χρονιά που ήταν στην χώρα μας.

Για το ξεκίνημα στην Κύπρο: «Στην Radnicki Βελιγραδίου τερματίσαμε στην πέμπτη θέση αλλά είχαν οικονομικά προβλήματα και έπεσαν στην τέταρτη κατηγορία. Είχα προσφορά για να μείνω στο υψηλότερο επίπεδο στην χώρα αλλά o ΑΠΟΕΛ βγήκε μπροστά και πήρε την υπογραφή μου. Ήταν μία μεγάλη ομάδα, και εγώ ήμουν νεαρός άρα πήγα στην Κύπρο».

Για το οδοιπορικό του εδώ: «Επειδή δεν έπαιξα αρκετά στον ΑΠΟΕΛ, την επόμενη χρονιά κατέληξα στον Διγενή. Εκεί έπαιξα σχεδόν σε κάθε παιγνίδι, αλλά είδα ότι δεν είχα πρόοδο, μένοντας χαμηλά! Εκεί βρίσκονταν περισσότερο έμπειροι παίχτες, και την επόμενη χρονιά επέλεξα μία άλλη δυνατή ομάδα, την ΑΕΛ. Εκεί έπαιξα κάποια παιγνίδια αλλά έμεινα στάσιμος οπότε αποχώρησα».

Για τη ζωή: «Η Κύπρος είναι καλός τόπος, αλλά για τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Όταν θέλεις να βγεις έξω, δεν έχεις και πολλές επιλογές. Επέστρεψα στην Σερβία στα 23 μου αλλά αποδείχθηκε πως ήμουν μεγάλος για να πάρω μία καλή μεταγραφή στο εξωτερικό. Οι ξένες ομάδες θέλουν συνεχώς Σέρβους παίχτες, αλλά τους νεότερους, και για αυτό πιστεύω ότι στην Κύπρο έχασα τρία πολύτιμα χρόνια».

Πατήστε εδώ για τη συνέντευξη

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top