ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι είπαν Ραν Μπεν Σιμόν και Πιέρος ενόψει Σκωτίας

Τι είπαν Ραν Μπεν Σιμόν και Πιέρος ενόψει Σκωτίας

Δηλώσεις για τον αγώνα Σαββάτου (8/6) έκαναν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ραν Μπεν Σιμόν και ο Πιέρος Σωτηρίου.

Αναλυτικά:

Ραν Μπεν Σιμόν:

«Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μπορώ να μιλήσω μόνο για την δική μας ομάδα. Eίναι δύσκολο να παίξουν ποδόσφαιρο τον Ιούνιο. Βλέπουμε να υπάρχει δίψα και κίνητρο στους παίκτες μας. Ο αυριανός αγώνας είναι πρόκληση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους δικούς μας στόχους. Έχω αυτοπεποίθηση και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η πίεση είναι παντού στο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες ξέρουν  να την διαχειρίζονται. Υπάρχει ισχυρό κίνητρο στην Σκοτία λόγω της αλλαγής του προπονητή. Η ήττα από το Καζακστάν τους έχει αναγκάσει να τρέχουν για αποτελέσματα».

Πιέρος Σωτηρίου:

«Έχουμε αύριο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο ο οποίος πρόσφατα άλλαξε προπονητή. Οι παίκτες θέλουν  να δώσουν πολλά. Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να παλέψουμε για το κέρδος.

Οι απουσίες: «Δεν είναι δικαιολογία, δεν θα μας μειώσει το ηθικό. Υπάρχουν νεαροί παίκτες που αξίζουν να είναι εδώ. Αν τους δοθεί η ευκαιρία θα δείξουν ποιοι πραγματικά είναι και θα καλύψουν το κενό των απουσιών.

Η χρονιά που μας πέρασε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δύσκολες στιγμές. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Είμαι αφοσιωμένος στα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς. Από του χρόνου με την βοήθεια του Θεού θα συνεχίσω απ’ εκεί που έμεινα τα τελευταία δύο χρόνια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top