ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέλει Premier League»

«Θέλει Premier League»

Η σύζυγος του Τόμας Βερμάλεν είναι η Αγγλίδα παρουσιάστρια, Πόλι Πάρσονς, η οποία σύμφωνα με τους Βέλγους αποτελεί σοβαρό λόγο για να σκεφτεί 33χρονος στόπερ την επιστροφή στην Premier League.

Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό υπάρχει η περίπτωση του Τόμας Βερμάλεν. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός κάνει… κλικ στους «ερυθρόλευκους» για το κέντρο της άμυνας και ήδη φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση. Την ίδια ώρα που ο 33χρονος έχει απορρίψει την προοπτική της Άντερλεχτ, στο μυαλό του είναι η επιστροφή στην Premier League.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζεται στο ρεπορτάζ της nieuwsblad.be, με βάση το οποίο η Αγγλίδα σύζυγός του αποτελεί σοβαρό λόγο να σκέφτεται έντονα την προοπτική να συνεχίσει εκ νέου την καριέρα του στο Νησί. Η σύζυγός του είναι η 35χρονη Πόλι Πάρσονς, τηλεπαρουσιάστρια, με την οποία ο Βερμάλεν παντρεύτηκε το 2017 και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Ραφ και τον Έις.

 

Ο Βερμάλεν αγωνίστηκε στην Άρσεναλ από το 2009 μέχρι το 2014, οπότε και πήρε μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα, από την οποία τώρα μένει ελεύθερος. Στο ίδιο ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας σημειώνεται ότι πέρα από τον Ολυμπιακό, από τον οποίο «έχει πρόταση», η μεταγραφή στην Κίνα ή στη Μέση Ανατολή με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο επίσης δεν τον αφήνει αδιάφορο. Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού είναι αυτή τη στιγμή ενσωματωμένος στην αποστολή της εθνικής Βελγίου, για τους αγώνες με Καζακστάν (8/6, 21.45) και Σκωτία (11/6, 21.45).

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top