ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απάντησε στη Φενέρ με… «ΟΡΓΙΑ» Μίσιτς η Εφές!

Απάντησε στη Φενέρ με… «ΟΡΓΙΑ» Μίσιτς η Εφές!

Με τον Βασίλιε Μίσιτς να κάνει… παπάδες, η Αναντολού Εφές επικράτησε 101-93 στην παράταση της Φενέρμπαχτσε και ισοφάρισε σε 1-1 τους τελικούς!

Αν και βρέθηκε ακόμη και στο -16, η Αναντολού Εφές είχε τον Βασίλιε Μίσιτς σε εξαιρετική ημέρα και έτσι κατάφερε να νικήσει 101-93 τη Φενέρμπαχτσε στην παράταση και να κάνει το 1-1 στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς είχε την ευκαιρία να κάνει το δεύτερο σερί break, αλλά ο Μέλι αστόχησε στην εκπνοή από το ύψος των βολών και έτσι το σκορ της κανονικής διάρκειας ήταν το 86-86.

Στους 30 πόντους σταμάτησε ο Σέρβος γκαρντ, με τον Λάρκιν να είχε 19π., τον Ντάνστον 15π. και τους Μότουμ και Μπομπουά να προσθέτουν από 13π. ο καθένας.

Από τη Φενέρ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μέλι με 22 πόντους, με τους Γκούντουριτς και Ντίξον να είχαν από 18 και 17 πόντους ο καθένας.

Ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε για 34:09’’ και έκανε νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και ισάριθμες ασίστ.

Πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές, καθώς πήγαν στα αποδυτήρια με το +12 (40-52), ενώ νωρίτερα είχαν φτάσει ακόμη και στο +16 (23-39).

Στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Αταμάν έκανε την αντεπίθεσή του, με αποτέλεσμα να κλείσει την τρίτη περίοδο στο -4 (65-69) και συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο στα μισά της τέταρτης πέρασε και μπροστά (75-74).

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με τον Μέλι να αστοχεί στην εκπνοή και έτσι το ματς να οδηγείται στην παράταση, με το σκορ της κανονικής διάρκειας να ήταν το 86-86.

Στο έξτρα πεντάλεπτο, ο Μίσιτς συνέχισε το ίδιο «καυτός» και έτσι η Εφές πήρε τη νίκη με το τελικό 101-93.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 40-52, 65-69, 86-86 κ.α., 101-93 παρ.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top