Ταχύπλοα του ιρανικού πολεμικού Ναυτικού εμποδίζουν τη ρυμούλκηση του δεξαμενοπλοίου Front Altair

Ταχύπλοα του ιρανικού πολεμικού Ναυτικού εμποδίζουν τη ρυμούλκηση του δεξαμενοπλοίου Front Altair

Ταχύπλοα του ιρανικού Πολεμικού Ναυτικού στον Κόλπο του Ομάν εμποδίζουν δύο ιδιωτικά ρυμουλκά να ρυμουλκήσουν ένα δεξαμενόπλοιο που υπέστη ζημιές στις επιθέσεις που σημειώθηκαν την Πέμπτη 13/06, δήλωσε την Παρασκευή 14/06 Αμερικανός αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος δεν είπε πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες γνωρίζουν την αναφερόμενη αντιπαράθεση μεταξύ των ιρανικών ταχύπλοων και των ρυμουλκών που προσπαθούσαν να δέσουν και να απομακρύνουν το νορβηγικό Front Altair.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατηγορούν το Ιράν για τις επιθέσεις της Πέμπτης κατά του δεξαμενόπλοιου Altair και του ιαπωνικού Kokuka Courageous.

Η Τεχεράνη απορρίπτει τις κατηγορίες.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE