Έκτακτη γενική συνέλευση στην ΑΕΛ – Τα δύο σημαντικά θέματα

Έκτακτη γενική συνέλευση στην ΑΕΛ – Τα δύο σημαντικά θέματα

Η ΑΕΛ ενημερώνει για την έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 11 Ιουλίου με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και οικονομικό απολογισμό της εταιρείας.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ, ενημερώνει και προσκαλεί τους μετόχους της ότι την Πέμπτη 11/07/2019 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας στην αίθουσα εκδηλώσεων Saint George.

Μεταξύ των θεμάτων θα είναι η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ο οικονομικός απολογισμός της εταιρείας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE