Έκτακτη γενική συνέλευση στην ΑΕΛ – Τα δύο σημαντικά θέματα

Έκτακτη γενική συνέλευση στην ΑΕΛ – Τα δύο σημαντικά θέματα

Η ΑΕΛ ενημερώνει για την έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 11 Ιουλίου με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και οικονομικό απολογισμό της εταιρείας.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ, ενημερώνει και προσκαλεί τους μετόχους της ότι την Πέμπτη 11/07/2019 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας στην αίθουσα εκδηλώσεων Saint George.

Μεταξύ των θεμάτων θα είναι η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ο οικονομικός απολογισμός της εταιρείας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE