ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θέμα στην Ευρώπη η πτώση του ταβανιού στο Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας στη Λευκωσία

Θέμα στην Ευρώπη η πτώση του ταβανιού στο Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας στη Λευκωσία

Στο πλευρό των Κυπρίων συναδέλφων τους μετά την πτώση ταβανιού στο Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας στη Λευκωσία είναι οι ATCEUC και η IFATCA, το συντονιστικό όργανο των συντεχνιών των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην Ευρώπη και η Διεθνής Ομοσπονδία Συνδέσμων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Σε ανακοίνωση την οποία κοινοποίησε στα ΜΜΕ η Συντεχνία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Κύπρου, τα δύο όργανα εκφράζουν την υποστήριξή τους στον Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας ο οποίος τραυματίστηκε κατά την πτώση της οροφής στις 13 Ιουνίου και τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου και στις συνέπειες που αυτό το ατύχημα προκάλεσε στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top