ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Swarovski παρουσιάζει τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της για το 2019

Η Swarovski παρουσιάζει τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της για το 2019

Η Swarovski παρουσιάζει τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της για το 2019

• Το #FollowYourDesire είναι το μήνυμα για την Καλοκαιρινή Συλλογή του 2019

• Ένα αναζωογονητικό ταξίδι στα γραφικά μεσογειακά τοπία του Πορτοφίνο, του Κάπρι, της Μυκόνου και της Νάξου αποτελεί την έμπνευση για τη συλλογή.

• Η λαμπερή, τολμηρή και γεμάτη χρώμα συλλογή κοσμημάτων και αξεσουάρ προσφέρει στις γυναίκες τη δυνατότητα να εκφράσουν την προσωπικότητά τους.

• Η καλοκαιρινή εκστρατεία αποτυπώνει την επιθυμία να αποδράσουμε από την καθημερινότητα και να ζήσουμε μια περιπέτεια γεμάτη χρώμα και χαρούμενες στιγμές.

Η Swarovski παρουσιάζει τη λαμπερή, φωτεινή και κεφάτη Καλοκαιρινή Συλλογή 2019 και το #FollowYourDesires, το πιο πρόσφατο μήνυμα της εκστρατείας #FollowTheLight της Swarovski με έμφαση στα ψηφιακά μέσα που αποτελεί την εξέλιξη του μηνύματος προώθησης #BrillianceForAll της επωνυμίας.
Αντλώντας έμπνευση από τα γραφικά τοπία του Πορτοφίνο, του Κάπρι, της Μυκόνου και της Νάξου, το στυλ Ριβιέρα αποτελεί τη βάση της συλλογής, ενώ οι έντονες αποχρώσεις φωτίζονται με την απολαυστική λάμψη της Swarovski. Αφεθείτε στις ακαταμάχητες γλυκές απολαύσεις της ζωής και ξεφύγετε από την πεπατημένη, όπως η παρέα νεαρών γυναικών στη νέα καλοκαιρινή εκστρατεία της Swarovski, που αναζητά έναν πιο ζωηρό, διασκεδαστικό και έντονο τρόπο ζωής. Φορώντας τα κεφάτα και άκρως λαμπερά κομμάτια της συλλογής, η παρέα ακολουθεί τις επιθυμίες της και το βανάκι ενός παγωτατζή, έτοιμη να ξεκινήσει την περιπέτειά της.


Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Nathalie Colin δηλώνει για τη νέα συλλογή: «Το καλοκαίρι έχει να κάνει με την απόδραση και την απόλαυση της ζωής στο έπακρο. Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, χρειαζόμαστε μια καλοκαιρινή κρουαζιέρα στη Μεσόγειο για να δροσιστούμε. Αναδεικνύουμε το χαρακτηριστικό δημιουργικό πνεύμα και τη λάμψη της επωνυμίας με κεφάτα σχέδια, με ζουμερές αποχρώσεις παγωτών και πολύχρωμων κοκτέιλ, και δημιουργούμε μια εντυπωσιακή συλλογή που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται λαμπερές και να έχουν εκθαμβωτική εμφάνιση».

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Η Καλοκαιρινή Συλλογή 2019 ξυπνά καλοκαιρινές αναμνήσεις και θέτει στο προσκήνιο ευκολοφόρετα και εκπληκτικά ευέλικτα κοσμήματα και αξεσουάρ, διακοσμημένα με εξαίσια κρύσταλλα pavé και Pointiage® της Swarovski. Τα κομμάτια που ξεχωρίζουν ανήκουν στις σειρές No Regrets, Ocean, Oz και Only, οι οποίες προσδίδουν λάμψη στην καθημερινότητα με εκλεπτυσμένα σχέδια, αποκλειστικές τεχνικές δεσίματος και σύμβολα που συνδυάζονται υπέροχα με μια παλέτα από μοντέρνες αποχρώσεις, όπως το κόκκινο της φράουλας, το ροζ του κουφέτου, το πράσινο της μέντας, το λαμπερό κίτρινο και το έντονο μπλε.

Η σειρά No Regrets αποτελεί μια λαχταριστή νέα απόδοση των καλοκαιρινών λιχουδιών που θα γλυκάνουν κάθε εμφάνιση. Τα παραστατικά σχέδια περιλαμβάνουν χωνάκια με σορμπέ, μπανάνα σπλιτ και κοκτέιλ, τα οποία έχουν αποδοθεί με περισσότερη πολυτέλεια, άκρως εκλεπτυσμένο και λαμπερό τρόπο, χάρη στις κομψές γραμμές και τα πολύχρωμα κρύσταλλα Swarovski.



Η σειρά Ocean αναπαριστά μια από τις πιο αναπάντεχες τάσεις της σεζόν στα αξεσουάρ: τα ζώα της θάλασσας. Η Swarovski αποδίδει με λαμπερό τρόπο αστακούς, καβούρια και ιππόκαμπους, ενώ μικρά γούρια σε σχήμα κοχυλιών φέρνουν τύχη σε ταξιδιώτες και μπορούν να προστεθούν σε αστραφτερά άκαμπτα βραχιόλια και κολιέ, που αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο όταν φοριούνται μαζί.



Η σειρά Ocean View της φετινής σεζόν είναι εμπνευσμένη από τα σχοινιά της ιστιοπλοΐας. Είναι απόλυτα μοντέρνα και προσδίδει στις καλοκαιρινές εμφανίσεις trendy ναυτικό στυλ. Από τον λαιμό και πάνω, το στυλ είναι άκρως πληθωρικό, χάρη στα μακριά σκουλαρίκια με κρυστάλλινες χάντρες Swarovski σε παστέλ αποχρώσεις του ροζ και του γαλάζιου.





Ιδανική παρέα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και τις ιδιαίτερες βραδιές της σεζόν είναι η Oz, μια νέα σειρά από ανάλαφρα σχέδια με ρευστές γραμμές σε έναν κομψό συνδυασμό κρυστάλλων Swarovski σε πράσινο του σμαραγδιού και χρυσούς τόνους. Πρόκειται για συνώνυμο της ευελιξίας, καθώς ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με αλυσίδα μπορεί να φορεθεί με έξι διαφορετικούς, απροσδόκητους τρόπους. Και καθώς οι εντυπωσιακοί κρίκοι είναι μακράν το απόλυτο σκουλαρίκι της σεζόν, η Swarovski τους απογειώνει με το υπερμέγεθες αλλά λεπτεπίλεπτο σχέδιο των κρίκων σε σχήμα αστεριού της σειράς Only.



Οπτικό υλικό και εικόνες των προϊόντων θα βρείτε εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top