Τον ήθελε ο ΑΠΟΕΛ, όμως φλερτάρει με τα… πράσινα ο Ουζόχο!

Τον ήθελε ο ΑΠΟΕΛ, όμως φλερτάρει με τα… πράσινα ο Ουζόχο!

Πρόταση στον Νιγηριανό τερματοφύλακα, Φράνσις Ουζόχο έχει καταθέσει η Ομόνοια σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο 20χρονος πορτιέρο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια που αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο ως δανεικός στην Ανόρθωση είχε απασχολήσει και τον ΑΠΟΕΛ προ ημερών όμως αυτή την στιγμή έχει πρόταση στα χέρια του από Ομόνοια.

Ο Νεόφυτος Λάρκου θέλει να κάνει μια ποιοτική προσθήκη στα γκολποστ και η περίπτωση Ουζόχο μοιάζει ιδανική. Πλέον αναμένεται η απάντηση του Νιγηριανού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE