Ακούστηκε «κρακ» και είδε αίμα! Άνδρας έσπασε το πέος του κατά τη διάρκεια του σεξ

Ακούστηκε «κρακ» και είδε αίμα! Άνδρας έσπασε το πέος του κατά τη διάρκεια του σεξ

Σε μεγάλη ταλαιπωρία μπήκε ένας 42χρονος από τη Βοστώνη, ο οποίος είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ο άνδρας αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να γίνει καλά τουλάχιστον 6 μήνες μετά.

Τι συνέβη όμως; Ο 42χρονος βρισκόταν σε σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό του όταν το πέος του, το οποίο ήταν σε στύση, συγκρούστηκε με το περίνεο της κοπέλας, την περιοχή λίγο μπροστά από τον πρωκτό. Τότε, όπως είπε ο ίδιος, άκουσε ένα «κρακ» και είδε αίμα να τρέχει!

Αμέσως μεταφέρθηκε στα επείγοντα νοσοκομείου της Βοστώνης, έχοντας φρικτούς πόνους.

Το συγκεκριμένο κάταγμα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς ο 42χρονος ήταν πιθανό να αντιμετωπίσει μετά από αυτό, στυτική δυσλειτουργία, καθώς και μόνιμη καμπή του πέους ή και βλάβη στα νεύρα των γεννητικών οργάνων.

Ευτυχώς, η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο 42χρονος θα αποκτήσει ξανά στύση μέσα σε 3-6 μήνες, ενώ η καμπυλότητα στο πέος του δεν θα είναι αισθητή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE