Η ανάγκη της Ομόνοιας για την νίκη

Η ανάγκη της Ομόνοιας για την νίκη

H τρίτη θέση περνά από το ντέρμπι του ΓΣΠ για την Ομόνοια. Οι πράσινοι αν θέλουν να καταφέρουν να κατακτήσουν την τρίτη θέση τότε δεν θα πρέπει να τελειώσει και ο σημερινός αγώνας χωρίς βαθμολογικό κέρδος και δη την νίκη

Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα ξέρουν πολύ καλά πως μια νίκη σήμερα και τον κόσμο θα ζεστάνει αλλά και από την άλλη και βαθμολογικό άλμα θα βοηθήσει την ομάδα να κάνει μιας και η ΑΕΚ την ίδια ώρα θα αντιμετωπίσει εκτός τον Απόλλωνα.

Οδηγός για την Ομόνοια ασφαλώς η απόδοση του δεύτερου ημίχρονου στο πρόσφατο ντέρμπι των αιωνίων. Πάθος αποφασιστικότητα και αυτοσυγκέντρωση τα στοιχεία που ζητά ο προπονητής από την ομάδα του.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE