ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόπα Αμέρικα: Γκολάρα ο Σάντσες, προκρίθηκε η Χιλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόπα Αμέρικα: Γκολάρα ο Σάντσες, προκρίθηκε η Χιλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξις Σάντσες σφράγισε τη νίκη πρόκριση της Χιλής στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα με πανέμορφο γκολ με το οποίο έδωσε τη νίκη με 2-1 στο Εκουαδόρ. (VIDEOS)

Η Χιλή μετά τη νίκη της επί του Εκουαδόρ με 2-1 βρίσκεται στους οκτώ του Κόπα Αμέρικα και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στα προημιτελικά.

Ο Αλέξις Σάντσες ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με τον επιθετικό της Άρσεναλ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα στο δεύτερο μέρος με απευθείας πλασέ στην απέναντι γωνία.

Η Χιλή που είχε κερδίσει με 4-0 την Ιαπωνία στο πρώτο μέρος έκανε το δυο στα δυο και πλέον στο ματς με την Αργεντινή θα παίξει ουσιαστικά αδιάφορη.

Η ομάδα των Βιντάλ και Σάντσες μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 8′ άνοιξε το σκορ με τον Φουενσαλίδα ο οποίος μετά από κόρνερ είδε τη μπάλα να στρώνεται στα πόδια του και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

ΤΟ Εκουαδόρ έφερε το ματς στα ίσια στο 26′ όταν ο Καράμπα κέρδισε πέναλτι από τον Αρίας και ο Βαλένσια το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-1.

Η Χιλή έφτασε στο γκολ που της έδωσε τη νίκη στο 51′ όταν ο Αράνγκις έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σάντσες με ένα πανέμορφο πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-1.

Το Εκουαδόρο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς ο Ατσίλερ είδε την κόκκινη κάρτα λόγω αγκωνιάς στο πρόσωπο του Βιδάλ σε διεκδίκηση της μπάλας στο 90′.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ντομίνγκες, Βελάσκο, Ατσίλερ, Αρμπολέντα, Ραμίρεζ, Μένα (82′ Πρεσιάδο), Γκρουέθο, Καράμπα (63′ Α. Βαλένσια), Μέντες, Ορεθουέλα, Ιμπάρα (69′ Κάρκες), Ε. Βαλένσια.

ΧΙΛΗ: Αρίας, Ίσλα, Μεδέλ, Μαριπάν, Φουενσαλίδα (70′ Ντίας), Βιντάλ (90′ Βιντάλ), Αρανγκουίζ, Μποσεζούρ, Πούλγκαρ, Σάντσες, Βάργκας (86′ Ερνάντες).

 

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top