Συνεχίζει την… πλάκα η Mercedes! – Pole position ο Χάμιλτον, δεύτερος ο Μπότας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνεχίζει την… πλάκα η Mercedes! – Pole position ο Χάμιλτον, δεύτερος ο Μπότας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τον περίπατο της συνεχίζει η Mercedes! Τα δύο «ασημένια βέλη», Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας, πήραν τις δύο πρώτες θέσεις και θα ξεκινήσουν από την πρώτη σειρά στο αυριανό Grand Prix της Γαλλίας.

Την ανωτερότητα της για ακόμα μία φορά απέδειξε η Mercedes.

Στη διαδικασία των κατακτήριων, τα δύο «ασημένια βέλη» ήταν σαφώς πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα μονοθέσια και στο αυριανό Grand Prix της Γαλλίας θα αρχίσουν από την πρώτη σειρά εκκίνησης.

Την pole position κατέκτησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, την 60ή του με τη Mercedes ενώ 2ος θα είναι ο ομόσταβλός του, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει τα στάνταρ του Βρετανού.

Τρίτος θα είναι ο Τσαρλς Λεκλέρκ με Ferrari και 4ος ο Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull.

Από την άλλη πλευρά, ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση και το τέλος της διαδικασίας τον βρήκε στην 7η θέση του grid.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και Φινλανδία συνδέονται από ισχυρούς δεσμούς φιλίας - Συναντήθηκαν ΠτΔ και Στουμπ

Κύπρος και Φινλανδία συνδέονται από ισχυρούς δεσμούς φιλίας - Συναντήθηκαν ΠτΔ και Στουμπ

Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Φινλανδίας καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Πρόεδρο της Φινλανδίας κ. Αλεξάντερ Στουμπ, στο Ελσίνκι.

BEST OF TOTHEMAONLINE