LIFESTYLE

Ήβη: «Εδώ κάναμε ολόκληρο παιδί, στον γάμο λες να κολλήσουμε;» - Πώς ονειρεύεται να παντρευτεί

Ήβη: «Εδώ κάναμε ολόκληρο παιδί, στον γάμο λες να κολλήσουμε;» - Πώς ονειρεύεται να παντρευτεί

Για το αν σκοπεύει να παντρευτεί με τον Μιχάλη Κουινέλη και για το πώς περνούν πλέον με την μικρή Ανατολή στη ζωή τους, μίλησε η Κύπρια τραγουδίστρια!

Ερωτηθείσα αν ισχύει ότι παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, η Ήβη Αδάμου, το διέψευσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό στο επόμενο διάστημα.

«Εδώ έχουμε κάνει ολόκληρο παιδί, στον γάμο λες να κολλήσουμε; Κοίταξε όμως κάτι, ποτέ δεν ήμουν από τα κοριτσάκια – ακόμα και πολύ μικρή – που ονειρευόντουσαν την ημέρα του γάμου τους. Δεν με φαντάστηκα με νυφικό, τούλια, μπομπονιέρες και όλα αυτά. Είμαι ρομαντική ως έναν βαθμό, αλλά τον γάμο μου δεν τον έχω ονειρευτεί. Άσε που στην περίπτωσή μας δεν χρειάζεται. Και μόνο η ύπαρξη του παιδιού μας κάνει οικογένεια. Πάντα σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να γίνω μητέρα, να κάνω παιδιά. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο όμως» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Με τον Μιχάλη είμαστε μαζί πολλά χρόνια, η σχέση μας έχει δοκιμαστεί και πιστεύω ότι η τελετή του γάμου δεν θα προσφέρει κάτι περισσότερο, αλλά ούτε θα μας αφαιρέσει κάποιο στοιχείο. Ίσως κάποια στιγμή να γινόταν, αλλά θα ήθελαν κάτι πολύ απλό, κάτι λιτό. Σαν μια γιορτή για λίγους συγγενείς και φίλους. Ένα μικρό παρτάκι να περάσουμε καλά και ως εκεί».

Όσο για την μικρή Ανατολή ανέφερε ότι της λείπει τις μέρες που «κατεβαίνει» στην Αθήνα για δουλειά αλλά συνεχώς είναι στο τηλέφωνο για να μαθαίνει αν τρώει αν κοιμάται και όλα αυτά. «Αλλά δεν φοβάμαι τίποτα. Η γιαγιά της είναι υπέροχη κα ο Μιχάλης ο καλύτερος πατέρας».

Σημειώνεται ότι όπως ανέφερε, η μικρή μένει με την γιαγιά της, την μητέρα του Μιχάλη και τον ίδιο στην Αλεξανδρούπολη, όταν η Κύπρια τραγουδίστρια χρειάζεται να φύγει για δουλειά.

Σε ερώτηση για το πόσο άλλαξε από τότε που έγινε μητέρα ανέφερε: «Είμαι αισίως 25 ετών και πιστεύω ότι μεγάλωσα απότομα. Ωρίμασα πολύ από τότε που έγινα μητέρα. Δεν μπορώ να δω με τίποτα πια ειδήσεις, το γυρίζω αμέσως. Κάτι με πιάνει και «πνίγομαι» από την αρνητικότητα των γεγονότων. Επίσης, δεν μπορώ να δω εύκολα ταινίες με παιδιά, γιατί συγκινούμε πολύ. Γενικά όμως, από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου, αλλά και τις άμυνες μου απέναντι σε αυτές. Όταν πάω να πανικοβληθώ, κάνω αυτόματα μια άλλη σκέψη και ξεχνιέμαι. Αλλιώς δεν γίνεται».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top