ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλησιάζει ο Πρόμες!

Πλησιάζει ο Πρόμες!

Ο Κουίνσι Πρόμες βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνησή του στον Άγιαξ. 

Επιστροφή στο ολλανδικό πρωτάθλημα για τον Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άγιαξ. Όπως αναφέρει η Marca, οι άνθρωποι του «Αίαντα» τα έχουν βρει με τους ιθύνοντες της Σεβίλλης σε ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ και όλα δείχνουν ότι ο 27χρονος επιθετικός θα μετακομίσει στο Άμστερνταμ.

Να σημειωθεί ότι ο διεθνής εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των πρωταθλητών Ολλανδίας, αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα τους: από το 2012 μέχρι το 2014 ανήκε στο δυναμικό της Τβέντε και ακολούθησαν Σπαρτάκ Μόσχας και Σεβίλλη.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top