Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

«Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Δημήτρης Γούτας μετά από τέσσερα χρόνια, χωρίς να καταγράψει ούτε μία επίσημη συμμετοχή με τους «ερυθρόλευκους».
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκτήσει τον 25χρονο στόπερ το 2015 από την Ξάνθη έναντι 800.000 ευρώ, αλλά επί μία τετραετία αγωνιζόταν συνεχώς δανεικός.
Αρχικά στους Ακρίτες κι έπειτα στις Κόρτραϊκ, Σιντ Τρουίντεν και Λεχ Πόζναν, χωρίς να καταγράψει τελικά ούτε μία συμμετοχή με τον Ολυμπιακό.
Μετά από πέντε χρόνια ο Γούτας έλυσε το συμβόλαιο του (έληγε το 2020) με τους Πειραιώτες κι ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




