Ήταν στη λίστα της Ομόνοιας και τώρα έμεινε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από τον Ολυμπιακό Πειραιώς!

Ήταν στη λίστα της Ομόνοιας και τώρα έμεινε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από τον Ολυμπιακό Πειραιώς!

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Γούτας, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν στη μεταγραφική λίστα της Ομόνοιας.

Διαβάστε τι αναφέρει το sdna.gr:

«Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Δημήτρης Γούτας μετά από τέσσερα χρόνια, χωρίς να καταγράψει ούτε μία επίσημη συμμετοχή με τους «ερυθρόλευκους».

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκτήσει τον 25χρονο στόπερ το 2015 από την Ξάνθη έναντι 800.000 ευρώ, αλλά επί μία τετραετία αγωνιζόταν συνεχώς δανεικός.

Αρχικά στους Ακρίτες κι έπειτα στις Κόρτραϊκ, Σιντ Τρουίντεν και Λεχ Πόζναν, χωρίς να καταγράψει τελικά ούτε μία συμμετοχή με τον Ολυμπιακό.

Μετά από πέντε χρόνια ο Γούτας έλυσε το συμβόλαιο του (έληγε το 2020) με τους Πειραιώτες κι ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE