«Καθάρισε» η Σλόβαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καθάρισε» η Σλόβαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε φιλικό απέναντι στην Μποχέμιανς, η υποψήφια αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ, Σλόβαν Μπρατισλάβας, επικράτησε με 3-1.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6′ ο Ρατάο με τον Ντράζιτς να γράφει το 2-0 στο 43′ το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 53′ και πάλι ο Ρατάο ανέβασε τον δίκτυ του σκορ στο 3-0. Oι Τσέχοι, μείωσαν στο 84′ με τον Κούμπεκ, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1.

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σεβέλα): Σούλα, Μεντβέτεβ, Αμπένα, Μπάιριτς, Σουτσόσκου, Λούμπιτιτς, Ντε Καμπς, Ντράζιτς, Κάβριτς, Μόχα, Ρατάο

Αλλαγές: Γκρέιφ, Απάου, Κούζμιτς, Βέρνον, Νόνο, Χόλμαν, Στρέλετς, Ντάνιελ, Κμιλιάνιτς, Σποράρ

Το βίντεο του αγώνα: 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE