ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σωτηριάδης:«Διερευνάται αν τα δύο πρόσωπα έδωσαν ραντεβού»

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σωτηριάδης:«Διερευνάται αν τα δύο πρόσωπα έδωσαν ραντεβού»

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπεύθυνου του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη.

Σύμφωνα με το κ. Σωτηριάδη το ενδεχόμενο τα δύο πρόσωπα να είχαν δώσει ραντεβού για να συζητήσουν στο σημείο όπου βρέθηκαν νεκρά, είναι κάτι που διερευνάται, όπως επίσης και εάν το πρόσωπο που τους βρήκε στο σημείο ήταν ο πατέρας του 35χρονου.

Όσον αφορά την πρόκληση του θανάτου τους, ο κ. Σωτηριάδης ανέφερε ότι «ο θάνατος τους προήλθε συνεπεία τραυματισμού από πυροβόλο όπλο και θα ακολουθήσει η νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών τους την Κυριακή».

Ωστόσο στο σημείο είχαν κληθεί από νωρίς το πρωί του Σαββάτου «οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους οι οποίοι έκαναν αυτοψία στη σκηνή».

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν λήφθηκε πληροφορία στον αξιωματικό υπηρεσίας ότι υπήρχαν δύο νεκρά πρόσωπα σε περιοχή στην Αγία Φύλα Λεμεσού.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού καθώς και κλιμάκιο ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού όπου έφτασαν στο μέρος και απέκοψαν τη σκηνή.

Ο κ.Σωτηριάδης σημειώνει ότι: «Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έχουμε κάνει διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για νεαρό άντρα Ελληνοκύπριο ηλικίας 35 ετών και κοπέλα επίσης Ελληνοκύπρια ηλικίας 26 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν νεκροί στο έδαφος.

Από τις περαιτέρω εξετάσεις φαίνεται ότι ο 35χρονος με την 26χρονη διατηρούσαν δεσμό και για λόγους τους οποίους διερευνούμε φαίνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

Βρέθηκαν εδώ στο σημείο και φαίνεται ότι υπήρξε μία διαφωνία μεταξύ τους και φαίνεται ότι ο 35χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του με το ίδιο όπλο»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top