Μεγάλη ζημιά στη Νέα Σαλαμίνα από την κάρτα φιλάθλου

Μεγάλη ζημιά στη Νέα Σαλαμίνα από την κάρτα φιλάθλου

Μιλώντας στο πλαίσιο της διάσκεψης για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, καθώς και των νέων εμφανίσεων, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, αναφέρθηκε και στην κάρτα φιλάθλου.

Συγκεκριμένα, είπε ότι πέρσι υπήρξε μείωση της τάξης του… 40%!

Αναλυτικά:

«Η Νέα Σαλαμίνα είναι από τα λαοφιλέστερα σωματεία της Κύπρου. Πέρσι είχαμε μείωση 40%, λόγω και της κάρτας φιλάθλου. Ρεαλιστικός στόχος μας είναι τα 1000 διαρκείας φέτος και αναμένουμε να έχουμε την στήριξη του κοσμου μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE