Πήγε να δει το «Βουράτε Γειτόνοι» και κέρδισε αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγε να δει το «Βουράτε Γειτόνοι» και κέρδισε αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κληρώθηκε τη Τρίτη 18 Ιουνίου ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της ταινίας Βουράτε Γειτόνοι.

Η κλήρωση έγινε στον εκθεσιακό χώρο του Ομίλου Πηλακούτα, στον Αγ. Δομέτιο, στη Λευκωσία και νικητής του αυτοκινήτου Dacia Duster Comfort 1.5d Ci αναδείχτηκε ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου όπου και ενημερώθηκε ακριβώς μετά τη κλήρωση.

Τη Πέμπτη 27 Ιουνίου, έγινε η παράδοση του αυτοκινήτου στο νικητή. Την παράδοση του αυτοκινήτου έκανε η κ. Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου, Head of Business Development του ομίλου Πηλακούτα, και ο κ. Γιώργος Τσιάκκας, σεναριογράφος της ταινίας Βουράτε Γειτόνοι.

Ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου θα κυκλοφορεί πλέον με ένα Dacia Duster 2WD Diesel, απολαμβάνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου αυτού όπως: Σύστημα πολυμέσων MEDIA NAV με οθόνη αφής, GPS με χάρτες της Κύπρου, Αυτόματος πιλότος οδήγησης και σταθεροποιητής ταχύτητας, Ζάντες αλουμινίου 16’’, Βοηθητικό σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα και Αυτόματο σύστημα κλιματισμού.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE