ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΚΟΑ στο 44ο παγκύπριο πρωτάθλημα κολύμβησης και στο τουρνουά τζούντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΚΟΑ στο 44ο παγκύπριο πρωτάθλημα κολύμβησης και στο τουρνουά τζούντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του ΚΟΑ:

«Ο ΚΟΑ στο 44ο Παγκύπριο πρωτάθλημα κολύμβησης:

Με μεγάλη συμμετοχή, εξαιρετική οργάνωση και πολλές παγκύπριες επιδόσεις διεξήχθηκε το 44ο Παγκύπριο πρωτάθλημα κολύμβησης στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού.

Στους αγώνες τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού εκπροσώπησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Στέλιος Στυλιανού.

Στο περιθώριο των αγώνων ο κ. Στυλιανού συναντήθηκε και με τους αξιωματούχους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης, τους οποίους συγχάρηκε για την καλή δουλειά που κάνουν και υποσχέθηκε ότι ο ΚΟΑ θα είναι δίπλα τους τόσο για τις εγχώριες, αλλά και τις διεθνείς διοργανώσεις που ανέλαβε η ΚΟΕΚ.

Συγχαρητήρια απεύθυνε στην Ομοσπονδία και στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού για το τρίπλ αγώνες, αλλά και που διατήρησε τα σκήπτρα στο 44ο παγκύπριο πρωτάθλημα κολύμβησης κατακτώντας τον τίτλο για 12η φορά στην ιστορία του.

Επίσης όλους τους ομίλους και τους αθλητές που έλαβαν μέρος, καθώς και στους διοργανωτές για το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ο ΚΟΑ στο τουρνουά τζούντο:

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κωστάκης Κουκκουλής και Ανδρόνικος Ανδρονίκου παρακολούθησαν το τουρνουά τζούντο που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ερασιτεχνικός Σύλλογος Τζούντο Λάρνακας, υπό την αιγίδα της Παγκύπριας Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 200 περίπου αθλητές από την Κύπρο, την Ελλάδα και τον Λίβανο. Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και τιμητικές βραβεύσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top